מה צריך?
לגרנולה:
4 מנקאי סופרבול מופשרים
½2 כוסות שיבולת שועל עבה
½ כוס וגרעיני חמנייה
½ כוס גרעיני דלעת
כוס אגוזים לבחירה (מלך, פקאן קשיו, לוז)
רבע כפית מלח
כפית קינמון (אם אוהבים)
½ כוס מייפל טבעי
¼ כוס שמן קוקוס
ליוגורט:
1 מנקאי סופרבול
גביע יוגורט (כל יוגורט שאתם אוהבים)
איך להכין?
- מחממים תנור אפיה ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים עם המנקאי המופשר, למעט שמן הקוקוס והמייפל.
- מוסיפים את שמן הקוקוס והמייפל מערבבים היטב עד שהתערובת כולה מצופה.
- שופכים את התערובת לתבנית המרופדת ומשטחים לשכבה אחידה ודקה.
- אופים כחצי שעה, פותחים את התנור ומערבבים את התערובת בכף עץ, סוגרים את דלת התנור וממשיכים לאפות עוד כ 10-15 דק' ומצננים.
לאחר הצינון רצוי להוסיף את הגרנולה ליוגורט מנקאי – גביע יוגורט שערבבתם לתוכו סופר בול מנקאי מופשר.
Share: