מתכונים

פנקוטה מנקאי של השף יובל בן נריה

  • 22.11.20
  • 16:37

הפעם השף, והשותף הקולינרי של מנקאי, יובל בן נריה מכניס אותנו למטבחו הפרטי ומראה לנו כמה פשוט וקל להעשיר כל מנה, אפילו פנה-קוטה, בערכים תזונתיים ובריאות.

הפעם השף, והשותף הקולינרי של מנקאי, יובל בן נריה מכניס אותנו למטבחו הפרטי ומראה לנו כמה פשוט וקל להעשיר כל מנה, אפילו פנה-קוטה, בערכים תזונתיים ובריאות.

 

חומרים ל-4 מנות

 

 

מה צריך:

 

 

160 מ"ל חלב

320 מ"ל שמנת

130 גרם סוכר

קורט מלח

50 גרם מנקאי

130 מ"ל שמנת חמוצה

6 גרם ג׳לטין

30 מ"ל מים

 

 

 

 

איך מכינים:

 

 

1. מערבבים את הג'לטין עם המים ומניחים במקרר

2. מחממים בסיר את כל המרכיבים למעט השמנת חמוצה והג׳לטין- חשוב מאוד לא להגיע לרתיחה!

3. במקביל "פותחים" שמנת חמוצה עם מטרפה

4. כאשר התערובת בסיר חמה מוסיפים אליה את הג׳לטין

5. מוסיפים בהדרגה את התערובת החמה לשמנת החמוצה

6. מערבבים בעדינות לתערובת אחידה, מסננים ויוצקים לכלים

מתכונים נוספים