חביתת ירק-על טבעית
- 6.1.21
- 13:24
חביתת הירק החדשה. נתנו טוויסט מרענן לחביתת הירק של פעם עם מנקאי ירק-על טבעי. מומלץ להגיש ליד טחינה של אלופים, מנוקדת גם היא במנקאי.
חביתת הירק החדשה. נתנו טוויסט מרענן לחביתת הירק של פעם עם מנקאי ירק-על טבעי. מומלץ להגיש ליד טחינה של אלופים, מנוקדת גם היא במנקאי.
מה צריך:
לחביתה:
2 ביצים
חצי קובית מנקאי מופשרת
3 עגבניות שרי חצויות
גבעול בצל ירוק חתוך לרצועות
שמן זית
לטחינה:
חצי כוס טחינה גולמית
חצי קובית מנקאי מופשרת
רבע כוס מים
מיץ מחצי לימון קטן
מלח
איך להכין:
חביתה:
1. בקערה טורפים את הביצים והמנקאי המופשר ומטבלים.
2. מחממים 1-2 כפות שמן זית במחבת ומחממים
3. מוסיפים את עגבניות השרי והבצל הירוק לטיגון של 2-3 דק
4. מוסיפים את בלילת הביצים והמנקאי למחבת עם הירקות ומטגנים למידת הבישול הרצויה
5. מעבירים לצלחת הגשה
טחינה:
מערבבים את כל החומרים בקערה