פסטת מנקאי – Mankai

מתכונים

פסטת מנקאי

  • 6.1.21
  • 13:08

הדרך הכי פשוטה וקלה להכניס חלבונים למנה הפחממתית הכי מנחמת בעולם, עוברת במתכון הזה. חובה לנסות.

 

הדרך הכי פשוטה וקלה להכניס חלבונים למנה הפחממתית הכי מנחמת בעולם, עוברת במתכון הזה. חובה לנסות.

 

מה צריך:

 

300 גרם קמח סמולינה "00"

2 ביצים שלמות

3 חלמונים

4 גרם מלח

1.5 קוביות מנקאי

 

איך להכין:

 

1. שמים בקערת מיקסר את הקמח, הביצים, המלח והמנקאי ומערבלים בעזרת וו גיטרה עד לקבלת בצק פירורי.

2. מאחדים את הבצק בעזרת הידיים עד לקבלת בצק אחיד.

3. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לחצי שעה לפחות.

4. מקמחים בנדיבות את משטח העבודה ופותחים את בצק הפסטה במערוך או בעזרת מכונת פסטה, וחותכים לצורה לצורה שאוהבים.

5. מבשלים במים רותחים שהומלחו עד שהפסטה צפה.

6. מגישים עם הרוטב שאוהבים.

 

 

בתיאבון.

מתכונים נוספים