סחלב מנקאי – Mankai

מתכונים

סחלב מנקאי

  • 16.2.21
  • 15:46

תודו שאין כמו ספל סחלב חם ומנחם לערבי חורף קרים וסגריריים. אז לקחנו את הסחלב המתוק והטוב ושידרגנו אותו עם מיליון נקודות ירוקות של מנקאי ירק-על, טבעי. התוצאה: אותו הסחלב, רק הרבה, הרבה יותר בריא.

 

תודו שאין כמו ספל סחלב חם ומנחם לערבי חורף קרים וסגריריים. אז לקחנו את הסחלב המתוק והטוב ושידרגנו אותו עם מיליון נקודות ירוקות של מנקאי ירק-על, טבעי. התוצאה: אותו הסחלב, רק הרבה, הרבה יותר בריא.

 

מה צריך?

 

2 קוביות מנקאי קפוא

חצי ליטר חלב

2 כפות קורנפלור

2 כפות סוכר

2 טיפות מי ורדים

2 כפות פיסטוקים קצוצים גס

2 כפות בוטנים קלויים קצוצים גס

2 כפות שבבי קוקוס

 

 

 

 

איך להכין?

 

1. מערבבים את החלב עם הקורנפלור והסוכר בסיר קטן ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב מתמיד במטרפה, עד שמסמיך ומגיע למרקם הרצוי. מסירים מהאש.

2. מוסיפים מי ורדים ומנקאי ומערבבים היטב.

3. מוזגים לכוסות הגשה ומפזרים מעל פיסטוקים, בוטנים וקוקוס ושותים לבריאות.

 

מתכונים נוספים