מלבי-על – Mankai

מתכונים

מלבי-על

  • 6.8.20
  • 12:46

הקינוח המוכר הטעים מקבל טוויסט ירוק ובריא של ערכים תזונתיים.

 

הקינוח המוכר הטעים מקבל טוויסט ירוק ובריא של ערכים תזונתיים.

 

 

מה צריך:

 

500 מל' חלב

500 מל' שמנת מתוקה

45 גרם סוכר

רבע כוס קורנפלור

1 קוביית מנקאי קפוא 

 

איך להכין:

 

1. מערבבים בקערה את השמנת המתוקה והקורנפלור עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.

2. בסיר בינוני מביאים את החלב והסוכר לסף רתיחה.

3. מוסיפים את תערובת השמנת והקורנפלור לסיר החלב והסוכר, תוך ערבוב מתמיד.

4. ממשיכים לערבב בעזרת מטרפה עד לרתיחה או עד שמגיע למרקם הרצוי.

5. מסירים מהאש, מוסיפים את המנקאי הקפוא ומערבבים.

6. מעבירים מיד לכלי הגשה ומכניסים למקרר למספר שעות, לצינון והתייצבות.

 

 

מגישים קר עם התוספות שאוהבים. בתיאבון.

מתכונים נוספים