מלבי-על – Mankai

מתכונים

מלבי-על

  • 6.8.20
  • 12:46

הקינוח המוכר הטעים מקבל טוויסט ירוק ובריא של ערכים תזונתיים.

 

הקינוח המוכר הטעים מקבל טוויסט ירוק ובריא של ערכים תזונתיים.

 

 

מה צריך:

 

500 מל' חלב

500 מל' שמנת מתוקה

45 גרם סוכר

רבע כוס קורנפלור

1 קוביית מנקאי קפוא 

 

איך להכין:

 

1. מערבבים בקערה את השמנת המתוקה והקורנפלור עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים.

2. בסיר בינוני מביאים את החלב והסוכר לסף רתיחה.

3. מוסיפים את תערובת השמנת והקורנפלור לסיר החלב והסוכר, תוך ערבוב מתמיד.

4. ממשיכים לערבב בעזרת מטרפה עד לרתיחה או עד שמגיע למרקם הרצוי.

5. מסירים מהאש, מוסיפים את המנקאי הקפוא ומערבבים.

6. מעבירים מיד לכלי הגשה ומכניסים למקרר למספר שעות, לצינון והתייצבות.

 

 

מגישים קר עם התוספות שאוהבים. בתיאבון.

מתכונים נוספים

  • קרקר מנקאי

    • 9.5.21
    • 12:12

    קרקר ביתי, ממכר,  טעים פריך ומנוקד בבריאות, כזה שעושה צליל של קראנץ' ואפשר לשלב אותו בכל מאכל ממרק ועד סלט.

  • גאלט זוקיני ואפונת שלג עם מנקאי

    • 5.5.21
    • 16:29

    חג השבועות בפתח ואנחנו גאים לארח את גורו הטבעונות של ישראל – אורי שביט, למתכון שיוסיף ירוק ובריאות לשולחן החג

  • עוגת שמרים מנקאי, שוקולד לבן, ופיסטוק

    • 5.5.21
    • 16:19

    דאגנו לכם למתכון עוגת שמרים ביתית מנקודות בירוק, שילוב של מתוק עם תוספת בריאות, זה שילוב מנצח!