טורטיית שיבולת שועל ומנקאי – Mankai

מתכונים

טורטיית שיבולת שועל ומנקאי

  • 30.12.21
  • 10:09

ארוחה בריאה ומאוזנת לכל המשפחה במתכון משגע של אריאל בן חמו – בריאלי,
שמשלב בין טורטיית שיבולת שועל טבעונית ומנקאי

 

מתכון לכ-6 טורטיות

 

1 כוס שיבולת שועל או קמח שיבולת שועל

1 כוס קמח עדשים/ קמח כוסמין/ קמח חיטה מלאה

1 כפית שטוחה מלח

2 כפות שמן זית

1 כפית אורגנו

1 כפית אבקת שום

1/4 כפית צ'ילי

2 כוסות חלב סויה ללא סוכר

1 קוביית מנקאי

 

אופן הכנה:

 

  1. במעבד מזון איכותי, אני עשיתי עם הנינג'ה הקטן של השייקים, טוחנים את השיבולת שועל לקמח (או משתמשים בקמח שיבולת שועל)
  2. מוסיפים את כל המרכיבים של הטורטיות וטוחנים למרקם חלק.
  3. מחממים מחבת נון סטיק גדולה עד שהיא רותחת! זה ממש חשוב שהיא תהיה מאוד מאוד חמה.
  4. שופכים את הבלילה למרכז המחבת ובעזרת הטייה של המחבת מפזרים את הבלילה לכל הצדדים, הטורטיה לא אמורה להיות דקה.
  5. הרגע שכל הטורטיה מחליפה את הצבע ומתגבשת הופכים וממשיכים עוד שלושים שניות.

 

טיפ טיפה טיפים:

אפשר להחליף בחלב שקדים או כל חלב אחר שיש בבית

 

בתאבון!

מתכונים נוספים