גרנולה מנקאי – Mankai

מתכונים

גרנולה מנקאי

  • 6.1.21
  • 12:57

גרנולה עשירה בויטמינים וחלבונים היא הדרך הכי בריאה וטעימה לפתוח את הבוקר עם אנרגיה וכוח.
רק להוסיף ליוגורט וליהנות מעושר של בריאות וערכים.

גרנולה עשירה בויטמינים וחלבונים היא הדרך הכי בריאה וטעימה לפתוח את הבוקר עם אנרגיה וכוח.
רק להוסיף ליוגורט וליהנות מעושר של בריאות וערכים.

 

מה צריך:

 

400  גרם שיבולת שועל גסה

160  גרם פיסטוק קצוץ גס

120 גרם שקדים שלמים קצוצים גס

140 גרם פקאן קצוץ גס

150 גרם קוקוס טחון

5 גרם מלח

8 גרם קינמון טחון

גרידה משני לימונים

4 קוביות מנקאי קפוא

60 גרם שמן קוקוס

200 גרם מייפל אמיתי

 

איך להכין:

 

1. מחממים תנור אפיה ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים עם קוביות המנקאי המופשרות, למעט שמן הקוקוס והמייפל.

3. מוסיפים את שמן הקוקוס והמייפל מערבבים היטב עד שהתערובת כולה מצופה.

4. שופכים את התערובת לתבנית המרופדת ומשטחים לשכבה אחידה ודקה.

5. אופים כחצי שעה. מצננים.

6. לאחר הצינון רצוי להוסיף לגרנולה יוגורט מנקאי – גביע יוגורט שערבבתם לתוכו קוביית מנקאי

 

בתיאבון.

מתכונים נוספים